Magyarszék

2018.05.08. 09:06

Sikeres volt a lovas vetélkedő

A napokban rendezték Magyarszéken a hetedik Széki Barkát, azaz a Magyarszéki Baráti Lovas Találkozó Kantárosoknak elnevezésű vetélkedőt.

T. V.

A hagyományokhoz hűen idén ismét 3-4 fős csapatok jelentkezését várták a szervezők, akiknek egy 15 km-es távon kellett végiglovagolni a Mecsekben. Az előírt szakaszt különböző fajtájú és nehézségű feladatok tarkították, melyek segítségével a résztvevők tesztelhették a saját és a lovaik felkészültségét, ügyességét, feladatmegoldó képességét és kitartását is.

A Széki Barka baráti vetélkedő első sorban a környező falvak lovasait mozgatja meg és őket szeretné a összetartani a Magyarszéki Lovas Egyesület a sikeres rendezvénnyel. A találkozó ugyan vasárnap zajlott, de az előtte lévő este már többen megérkeztek Magyarszékre, ugyanis a 14 résztvevő lovascsapat közül többen 20-30 km-re lévő településről indultak a helyszínre, természetesen lóháton. A találkozó nagyon jó hangulatban telt, mind a lovasok, mind a nézők kellemes napot tölthettek el a lovaspályán, és izgalmas élményekkel gazdagodtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!