kölked

2018.06.08. 09:40

Új fejlesztésekbe kezdtek a Fehér Gólyánál

A folyamatos karbantartásra törekednek a múzeumban.

W. K.

– Bemutatóhelyeinken lehetőségeinkhez mérten folyamatosan törekszünk arra, hogy megtörténjen a létesítmények folyamatos karbantartása, a kiszolgáló létesítmények igényekhez, a biztonsághoz való igazítása – tájékoztatott a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósága.

A Kölkedi Fehér Gólya Múzeum udvarán ennek jegyében a közelmúltban megtörtént a régi – esős időben csúszóssá váló és balesetveszélyes – téglajárda cseréje, csúszásmentes térkőburkolatot helyeztek el a bejárati kaputól a múzeum bejáratáig. Emellett új, fedett, zárható kerékpártároló is épült, mostantól a létesítményben kölcsönözhető biciklik így megfelelő módon helyezhetőek el.

A fejlesztések egy hazai multinacionális nagyvállalat támogatásával valósulhattak meg, amelyért az igazgatóság a látogatók nevében is köszönetet mondott. A Fehér Gólya Múzeum az egyik leglátogatottabb természetközeli attrakció a Duna-Dráva Nemzeti Park területén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!