baranya

2018.06.27. 19:51

Újabb négy évre szól a megbízatás Horváth Zoltán számára

Orbán Viktor a Baranya Megyei Kormányhivatal vezetésével dr. Horváth Zoltánt bízta meg, aki szerdán tette le az esküt.

Wald Kata

Budapest, 2018. június 26. Horváth Zoltán, Baranya megye kormánymegbízottja (b) miután átvette a kinevezési okmányt Orbán Viktor miniszterelnöktõl a Parlament Vadásztermében 2018. június 26-án. Mellettük Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezetõ miniszter (j2) és Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda Kormányzati kommunikációért felelõs államtitkára (j). MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Szerdán került sor a fővárosi és megyei kormányhivatalok vezetőinek ünnepélyes eskütételére Budapesten, az Országházban. Orbán Viktor miniszterelnök a Baranya Megyei Kormányhivatal vezetésével dr. Horváth Zoltánt bízta meg, aki az elmúlt négy évben is ellátta ezt a feladatot.

– Az elmúlt négy év intézkedéseit a Baranya Megyei Kormányhivatalban az átláthatóbb, strukturáltabb, hatékonyabb, ügyfélbarát közigazgatást megteremtéséhez kapcsolódó kormányzati célkitűzések határozták meg. Nem lesz ez másként most sem

– emelte ki dr. Horváth Zoltán. A jövőre vonatkozó tervekről elmondta, folytatják a telephely-koncentrációt, új központi irattárat hoznak létre. Továbbra is nagy hangsúlyt fektetnek a vidékfejlesztési források kihelyezésére. A különböző – részben hazai, részben európai uniós forrásból megvalósuló – foglalkoztatási programjaik keretében pedig ezután is támogatják a munkaerőpiaci szereplőket. Hozzátette, az elkövetkezendő időszak kiemelkedő feladata lesz az elektronikus ügyintézés kiterjesztése is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!