Baranya

2018.07.06. 15:41

Szombaton érkezik a Megyekártya Magazin

Szombaton kapják meg előfizetőink a Dunántúli Naplóval együtt azt a Megyekártya Magazint, amely részletesen tartalmazza, hol, milyen kedvezményeket vehetnek igénybe a hűséges olvasóink. A kártyával a megyében csaknem 300 partnerünknél vehetőek igénybe kedvezmények, ezek listáját is tartalmazza majd a Magazin.

Zs. K.

Fontos információ, hogy Baranyán kívül, országosan összesen 2500 partnerünk biztosít árengedményeket, amelyeket szintén igénybe vehetnek az olvasóink a kártya felmutatásával. A megyekartya.hu internetes oldalon ezekre az üzletekre is rá lehet keresni.

A MOL belföldi benzinkútjain az üzemanyag árából literenként 6 forint kedvezményt is kapnak olvasóink, ehhez azonban mindenekelőtt egy partnerkártyát kell igényelni a megyekartya.hu internetes oldalon. A piros színű plasztikkártya 45 napon belül megérkezik, ezután pedig már akadálytalanul igénybe vehető az engedmény.

Az üzletek és szolgáltató cégek adta kedvezményeken kívül megyekártyás napokat rendezünk, amelynek első helyszíne a siklósi vár lesz. Július 20-án, pénteken a Megyekártyával rendelkező előfizetőink 50 százalékos jegyárkedvezménnyel léphetnek a várba, ahol ingyenes tárlatvezetésre és egy lovagitorna-bemutatóra is invitáljuk a kedves olvasóinkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!