Beremendi Lalinap

2018.08.13. 15:05

Sikerült lenyomni a T-Rexet is

Idén is sokan voltak kíváncsiak a beremendi Lalinapra, amit a Beremendi Motoros Egyesület minden évben megrendez szeretett társuk emlékére.

Zs. K.

Fergeteges hangulatot varázsoltak a beremendi motorosok szombaton délután a Vécsey utcában, ahol streetfighter show-t tartottak Pepe (Szölőssi Péter motoros kaszkadőr) és a majom összecsapásával. A közönséget nem csak a látványos produkció szórakoztatta, hanem a nézők között járkáló majomnak öltözött motoros és a hatalmas dinoszaurusz is, aki csupán rollerrel próbálkozott az utcai harcban.

A programot a Beremendi Motoros Egyesület szervezte, immár tizennegyedik alkalommal rendezték meg a 15 éve elvesztett társuk emlékére a Lalinapot. A motoros show után a beremendi strandon játékos vetélkedőkre várták a résztvevőket: egy levegővel víz alatti úszásban, sörpörgőben, sör-virsli versenyben mérhették össze ügyességüket a jelentkezők. Sötétedés után pedig látványos vízi-tűzijátékkal zárták a programot a szervezők.

A motoros egyesület életében minden évben a Lalinap a legjelentősebb alkalom, azonban más miatt is szeretik ezt – rendszeresen jótékonykodnak ugyanis: főként helyi intézmények és beteg gyerekek számára gyűjtenek pénzt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!