Pécs

2018.09.16. 08:35

Ötvenéves iskolai találkozót tartottak

Öröm a szemekben, mosoly az arcokon – így érkeztek az ötvenéves általános iskolai találkozójukra a régi diákok az uránvárosi étterembe a minap. Ők voltak az elsők, akik az akkor elkészült Tiborc utcai iskolában végeztek. Hét és fél évig a Szigeti úti iskolába jártak, majd ez az épület az egyetemhez került, így költözniük kellett.

Zs. J.

Érdekesen indult a találkozó: „Kedves fiatalok (nagy nevetésben tört ki), remélem észre vettétek, hogy az iskolakezdés számunkra nem 9 hó 3-án, hanem most kezdődik.”

Az 1968-as osztálynévsor: Ács Mária, Balázs Katalin, Budai Mária, Csankó László, Csondor Gábor, Csonkics Mária, Gaál Veronika, Huber Zsuzsa, Hrabovszki János, Ivánczy Eszter, Jávor János, Joó Árpád, Kiss Ernő, Kiss Irén, Kiss Tibor, Kovács Zoltán, Madurka Gizella, Markó Tamás, Mogyorósi Györgyi, Nagy Zoltán, Nádor Lajos, Nyéki Béla, Paréj Éva, Perger Teréz, Potocsár Márta, Schmieder András, Stabarecz József, Szabó László, Szapper Imre, Tamás Károly, Újvári Mária, dr. Vajda Gábor, Vágó Kálmán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!