Vízre szálltak

2018.10.23. 12:30

Siófokon kötöttek ki a harkányi iskolások

Hajókázni indultak csütörtökön a harkányi iskolások.

Zs. K.

Tihany, 2016. június 20. A Balatoni Hajózási Zrt. Fonyód nevû személyhajója a Tihanyrév hajóállomásról Siófok hajóállomás felé halad. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

 

A Kitaibel Pál Általános Iskola diákjai a Harkányi Turisztikai Egyesület és a város felajánlásából díjmentesen kirándulhattak a Balaton vizén.

A lehetőséget a város és a turisztikai egyesület a június 9-i Nemzeti Regattán nyerte egy 150 ezer forintos hajóbérlési kupon formájában, amelyet tovább is ajánlottak a gyerekeknek.

Csütörtökön 80 iskolás indulhatott hajókázni, az időjárás szerencsére ezen a napon még kedvezett a programnak, a diákok nagyon jól érezték magukat a két és félórás hajós utazás alatt.

Harkány az idén első alkalommal vett részt a Nemzeti Regattán. A csapatnak jól fújt a szél Siófokon, két hazai pályás balatoni település mögött zárta a versenyt, így a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

A Harkányi Turisztikai Egyesület továbbá a versenyen elért harmadik helyért járó 200 ezer forintos, városmarketingre fordítható nyereményösszeget is a városnak ajánlotta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!