közlemény

2018.12.19. 15:48

Fidesz: tűrhetetlen, hogy az ellenzék cinkosan asszisztál pécsi családok megfélemlítéséhez

A Fidesz Pécsi Elnöksége közleményt adott ki, melyet az alábbiakban közlünk.

bama.hu

„A fővárost felforgató, Pécsett is számos balhét kreáló rendbontók tevékenységét az ellenzék cinkosan segíti azzal, hogy tétlenül és szótlanul elnézi a Soros Györgyhöz hű tüntetők tevékenységét. A Fidesz Pécsi Elnöksége elítél minden agresszív cselekedetet és verbális támadást, arra szólít fel minden ellenzéki szereplőt, határolódjanak el azoktól, akik dolgozó embereket és azok családjait fenyegetik, megfélemlítik.

Értetlenül és megdöbbenéssel tapasztalta a Fidesz Pécsi Elnöksége, hogy a mélyből fakadó gyűlölet milyen agresszív reakciókat vált ki egyes emberekből.

Előbb Pécsett a megyei napilap irodájánál tűntek fel, s dobálták meg a szerkesztőség bejáratát feltehetőleg Soros Györgyhöz és köreihez hű agresszív tüntetők, majd más kormányellenes szereplők egy helyi hírportál és hetilap szerkesztőségének munkatársait fenyegették meg családtagjaik kiirtásával.

A magunk részéről – több tízezer pécsi polgárral egyetértésben – minden agresszív vagy arra bátorító cselekedetet, azt segítő magatartást elítélünk. A tolerancia felkent bajnokaiként tetszelgő személyek támogató jellegű megnyilvánulásai és az ellenzéki oldal szereplőinek cinkos hallgatása szítja az agresszív indulatokat Baranyában.

Határozottan felszólítjuk, hogy hagyjanak fel némaságukkal mindazon Soroshoz hű politikai szereplők, mindazok a propagandisták, akik az agresszió bármely megnyilvánulásához asszisztálnak, vagy akár csak mindezeket a tevékenységeket szótlan cinkosságukkal támogatják!”

2018. adventjében A Pécsi Fidesz Elnöksége

Címkék#Fidesz

Ezek is érdekelhetik