Disznótor

2019.01.30. 18:20

Óriási lakomát tartottak szombaton Terehegyen

Immár harmadik alkalommal rendezték meg szombaton a Terehegyi Faluházban a Disznótoros Mulatságot, amelyen ezúttal is nagyon sokan, csaknem 350-en vettek részt.

Zs. K.

A mindig nagy sikernek örvendő programon ezúttal a Gyarmati Band adta a talpalávalót, a vendégek pedig örömmel perdültek táncra a finom és jóleső falatok után.

A résztvevőket a szervezők már 400 kilogrammnyi előkészített hússal várták, a 180 kilós élősúlyú disznót pedig Bencze Viktor harkányi hentes dolgozta fel.

Herendi Ferenc, a szervező Kulturális és Sportközpont vezetője elmondta, a rendezvényt az idén a „Tegyünk együtt a jövőnkért, Humán szolgáltatásfejlesztés térségi szemléletben” elnevezésű nyertes pályázat keretében rendezték meg, amelynek köszönhetően az eddigi éveknél jobb körülményeket tudtak biztosítani a rendezvényhez.

A vendégeket fűtött sátor várta, emellett a harkányiak, valamint a Drávaszabolcsról, Szaváról, Márfáról, Rádfalváról és Drávaszerda­helyről érkezők számára ingyenes volt a részvétel és a disznótoros lakoma is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!