Pécs

2019.01.06. 18:00

Tavaly hét buszvezető vehetett át elismerést

Hat éve minden évben átadják a Tüke Busz Zrt. díjat, ezzel az elismeréssel a cég munkatársai közül azon dolgozókat díjazzák, akik a legkiemelkedőbb munkát végezték az elmúlt évben.

Zs. J.

Az elismerésben tizenegyen részesültek tavaly év végén. Mint a pécsi tömegközlekedési cégtől megtudtuk, a díj méltó elismerése a 2018-ban végzett kiemelkedő, megbízható és precíz munkavégzésnek, ugyanakkor a Tüke Busz Zrt. díját minden évben a cég azon dolgozói kaphatják meg, akiket szakterületi vezetőjük a menedzsment jóváhagyásával felterjesztett. Autóbusz-vezetők, a forgalomszervezési szakterület munkatársai és a pénzügy-számviteli terület, valamint a műszaki részleg egy-egy dolgozója vehette át az elismerést a minap ünnepélyes keretek között.

Tavaly a kertvárosi, uránvárosi és a főpályaudvaron szolgálatot teljesítő autóbusz-vezetők közül összesen hatan, míg a Budai állomáson dolgozók közül egy dolgozó részesülhetett elismerésben. Mint megtudtuk, a díjat elnyerő autóbusz-vezetőkre nem érkezett utaspanasz, nem volt saját hibás balesetük sem, és hozzáállásukkal, precíz, megbízható munkavégzésükkel segítették a társaság munkáját, ugyanakkor többletfeladatot is önkéntesen vállaltak, és szívesen vettek részt a társaság társadalmi szerepvállalásban végzett munkájában is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!