Palkonya

2019.08.14. 10:30

Másodszor szólal meg a Palkonya Hangja

A hétvégén immár második alkalommal szervezik meg a baranyai gasztrofaluban a Palkonya Hangja fesztivált.

Zs. K.

A péntektől vasárnapig tartó nagyszabású programon számos palkonyai pince nyitja ki a kapuit, speciális menükkel készülnek a gazdák, karszalaggal kedvezményt biztosítanak, szombaton és vasárnap pedig bortúrához is lehet csatlakozni, melyen a Hárságyi Pince, Pavilon Palkonya, a Németh és Németh Pincészet, valamint a Mokos Pincészet kínálatával ismerkedhetnek meg a résztvevők.

A tavaly először életre hívott rendezvény egy, a megszokott borfesztiváloktól merőben különböző program, melyen a világ minden tájáról érkező zenészek többek között dél-amerikai cumbiát, afrobeatet, reggae-t és hiphopot játszanak.

A három nap alatt több mint húsz előadó mutatja be a finom borokhoz legjobban illő zenéket. Stevo Atambire Ghánából érkezik, hogy afrikai ritmusokkal bolondítsa meg a palkonyai estét, utána a magyar, perui és uruguayi zenészekből álló cumbia bulibanda, a Los Orangutanes zenekar lép színpadra. Mások mellett a főként vagabond rockot játszó Fran Palermo szombaton, az Irie Maffia pedig vasárnap szórakoztatja a közönséget. A koncertek a Haraszti Birtokon szólalnak majd meg, a DJ-k is visszatérnek a fantasztikus kilátást nyújtó teraszra.

A Palkonya Hangja kifejezetten gyermek- és állatbarát fesztivál, 12 éven aluliak számára a belépés ingyenes. Gyerekkoncertek, kézműves-foglalkozások és még sok más szórakoztató program várja a mulatni vágyó szülők mulatni vágyó gyermekeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!