Kozármisleny

2019.10.30. 11:20

A városban először tölti be hölgy az alpolgármesteri tisztséget

Megtartotta alakuló ülését az október 13-án megválasztott új önkormányzati képviselő-testület hétfőn este a baranyai kisvárosban.

Zs. J.

Az alakuló ülésen letette esküjét a régi-új polgármester Biró Károly és képviselőtársai is: Böröcz Tamás, Farkas Róbert, Hamvas Éva, Horváthné Emesz Krisztina, Kállai Sándor, Tarcsay Gyöngyvér, Tuza Julianna és Varga Éva.

Az alakuló ülésen megválasztották az alpolgármestert, a város történetében először egy hölgy tölti be ezt a tisztséget, Tuza Julianna, aki az előző ciklusban is részt vett az önkormányzat munkájában, három évig a Pénzügyi Bizottság elnöke volt. Tuza Julianna pénzügyi és számítástechnikai felsőfokú végzettséggel rendelkezik.

Az alakuló testületi ülésen döntöttek a település vezetői a polgármesteri, alpolgármesteri, képviselői illetményekről, a bizottságokról (először lesz Kulturális Bizottsága a városnak) és a városi cégek vezetőinek személyéről is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!