választás

2019.10.08. 11:30

Ismét lebukott a baloldal, plakátokat rongálnak Pécsen

Csőd, hazudozás, erdőégetés, pusztítás, után most rongálással bukott le a baloldali, Gyurcsány-féle csapat Pécsett. És közben sumákol tovább – olvasható a Fidesz pécsi elnökségének lapunkhoz eljuttatott közleményében.

Fotós: Mohai Balázs

Fotós: Mohai Balázs

Mint írják, felháborítóak és méltatlanok a demokratikus játékszabályokhoz azok az esetek, amelyek Pécsen történtek az elmúlt napokban, amikor is önkéntesek fülön csípték a Gyurcsány-féle baloldal, vagyis az erdőégető Péterffyék embereit, akik mások tulajdonát képező vagyontárgyakat (plakátokat, plakáttartókat, city light állványokat) rongáltak meg az utcán fényes nappal.

„A rongálási cselekményről értesítettük a Választási Bizottságot, kérve, állapítsa meg a törvénysértést.

Azok a magukat hol álcivilnek, hol baloldalinak nevező, ám valójában csak a Gyurcsány-féle hazudozást és haszonlesést szem előtt tartó, saját érdekeiket képviselő Péterffy Attila és romboló bandája követték el a törvénysértést, akik ezzel folytatják azt a gyurcsányi hagyományt, hogy hazudnak reggel, éjjel meg este. Ugyanazok teszik ezt, akik milliárdokat osztottak ki jutalomként részben önmaguknak Pécsen, miközben a városnak 50 milliárdos kárt okoztak, akik letarolták a Mecsek erdeinek egy részét, majd elégették, hogy még több pénzt kereshessenek, akik lényegében ellopták a városi autóbuszokat, akik mások halálával és katonasírokkal szórakoznak és szórakoztatják magukat, és még sorolhatnánk gaztetteiket.

Méltatlanok Pécshez! Méltatlanok arra, hogy bárkit is képviseljenek, mert most, amikor még meg sem választották őket, máris árulják a várost Brüsszelben, máris tárgyalnak a júdáspénzről, hogy migránsokat telepítsenek közénk, miközben a pécsiek 98%-a fejezte ki azt a szándékát, hogy nem kérünk a migránsokból.

A pécsiek 2009 óta minden választáson – legyen az önkormányzati, parlamenti vagy európai választás – elzavarták a bukott, levitézlett baloldal képviselőit, mert békében, biztonságban akarunk élni, nevelni gyermekeinket, gondozni szüleinket.

Most, október 13-án is meg fogjuk védeni Pécset, meg fogjuk védeni városunkat a Gyurcsány-Péterffy féle romboló bandától! Legyünk ott mindannyian vasárnap, védjük meg Pécset!” – zárul a közlemény.

Fidesz Pécsi Elnöksége

Az ügyben sajtótájékoztatott tartott kedden délelőtt Hoppál Péter országgyűlési képviselő. A politikus gyakorlatilag ugyanarra helyezte a hangsúlyt mondandójában. Mint mondta, megengedhetetlen, hogy a balliberális ellenzék plakátokat rongáljon, ragasszon át, így követve a Gyurcsány-féle hazudozást. Hangsúlyozta, hogy természetesen betyár módra megy oda-vissza a ragasztgatás, amelyhez az eddigi kampányokban mindenki hozzászokott. Azonban, hogy plakáttartókat és állványokat rongálnak meg és törnek össze, már tényleg a köztulajdon rongálásnak számít – fogalmazott a képviselő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában