Harkány

2019.10.27. 14:30

Újult erővel folytatják a munkát Harkányban

Megtartották a 2019-2024-ig tartó önkormányzati ciklus első testületi ülését.

Zs. K.

A kézzel írás sok mindent elárul rólunk

Forrás: Shutterstock

Baksai Endre Tamás polgármester elmondta, az önkormányzati választások eredményei azt mutatják, hogy a harkányi polgárok nagyon egyértelmű döntést hoztak a jövővel kapcsolatban, az önkormányzati munka így ugyanezzel a lendülettel és elszántsággal folytatódhat a következő években. Harkánynak továbbra is két alpolgármestere lesz, a képviselőkből Hosszúné Dávid Éva Margitot, illetve Remmert Ferencet külsős alpolgármesterként választották meg. Ezen kívül Kiss-Kálmán Éva képviselő városfejlesztési tanácsnokként is dolgozik tovább.

A testületi ülést követően közmeghallgatásra került sor, ahol a polgármester ismertette az elmúlt évek eredményeit, valamint elmondta, továbbra is folytatják a „Sikeres Harkányért” programot, azaz különböző értékek mentén, azokat szem előtt tartva dolgoznak. A lakók egyebek mellett a már kivitelezési szakaszban álló „téli fürdő”, illetve a gépállomási lakótelep útjai kapcsán tettek fel kérdéseket. Utóbbiról Albrecht Ferenc műszaki osztályvezető elmondta, a következő években megújulnak ezek a rossz állapotban lévő útszakaszok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!