Villány

2019.11.12. 17:30

Hetente tanulják a biztonságos közlekedést

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottsága a Csongrád megyei mintát követve másodikként vezette be az országban az általános iskolás diákok számára készült „Közlekedjünk együtt, vigyázzunk egymásra!” közlekedésbiztonsági programot.

Zs. K.

A 2019/2020-as tanévben Baranya megyében összesen 21 általános iskola csatlakozott a tankerületeken keresztül meghirdetett programhoz, és az első osztályokban már meg is kezdődött az oktatás. A Villányi Általános Iskolában az eredetileg nyolc alkalomra szóló ismereteket kiegészítve, a tanév során heti egy órában sajátíthatják el a tanulók a tudnivalókat.

A villányi iskola „Az iskola rendőre” programban is részt vesz, melynek keretében az első osztályos tanulók nemrégiben láthatósági hátizsákot és a „A biztonság útján” című közlekedésrendészeti munkafüzetet kaptak. A villányi gyerekek örömmel fogadták az ajándékot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!