Pécs

2019.11.05. 11:22

Ingyenes programokkal, gasztro fesztivállal, koncertekkel is várják az érdeklődőket

Ingyenes programokkal, Térségi Gasztro Fesztivállal, koncertekkel is várják az érdeklődőket az AtomÖko Konferencia keretén belül megrendezésre kerülő „AtomExpo„ szakmai kiállítás kapcsán kedden, szerdán és csütörtökön a Zsolnay-negyedben.

A Baranya Megyei Vállalkozói Központ szervezésében az AtomÖko Konferencia keretén belül rendezik meg kedden és szerdán a „AtomExpo„ szakmai kiállítást, amihez kapcsolódóan kedden, szerdán és csütörtökön ingyenes szórakoztató programokkal, koncertekkel, Térségi Gasztro Fesztivállal is várják az érdeklődőket.

A programok kedden délután kettő órakor kezdődnek a Zsolnay-negyedben, a Térségi Gasztro Fesztivállal.

A Pirogránit Udvarban délután fél hattól a koncertezik, hét órától fényfestésben gyönyörködhetnek a látogatók, este kilenc órától pedig a mohácsi Poklade zenekar muzsikál.

Szerdán már reggeltől folytatódik a Térségi Gasztro Fesztivál, délután háromtól a PTE Művészeti zenekarai lépnek fel, öttől a Csak apa kedvéért következik, majd a PTE BRASS BAND játszik.

Nyolc órától tűzzsonglőr szórakoztatja a vendégeket, fél kilenctől pedig a Besh O’Drom koncertezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!