közlekedés

2020.01.11. 07:44

Ismét lezártak egy sávot a Siklósi úton

Két éve újították fel a baranyai megyeszékhelyen az Árpád-hidat és a Siklósi utat. Most újra lezártak egy szakaszt ezen a részen, ami miatt jelentős torlódás alakult ki a városban a napokban.

Zs. J.

Megkerestük a Magyar Közút Zrt. sajtóosztályát, miként lehetséges az, hogy idén újra le kellett zárni az út egy részét, amit nemrég újítottak fel. Válaszában a közútkezelő azt írta, hogy a bőrgyár előtt jelenleg tapasztalható burkolathibát az érintett szakaszon található vizesakna meghibásodása okozta. Ennek javítása és az útburkolat helyreállítása pénteken megtörtént, hozzátették, hogy technológiai okok miatt az érintett forgalmi sávot ugyanakkor a jövő hét közepéig zárva tartják.

Az érintett szakaszon a délutáni csúcsidőben a rendőrség segíti majd a közlekedés biztonságos lefolyását. Arra a kérdésünkre, hogy az idei évben milyen felújításokat tervez a cég Pécsen, azt írták, hogy az országos közúthálózaton a nyári iskolai szünet alatt valósulhat meg a tervek szerint a Siklósi út, Maléter Pál út, II. János Pál út és a Kanizsai Dorottya út csomópontjának, illetve szeptemberben az Ángyán János utca és a Lapisi út felújítása, vagyis nyáron újabb dugókra készülhetnek a sofőrök a baranyai megyeszékhelyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!