Szabadidő

2020.01.10. 16:20

Újból indulnak a klubfoglalkozások Pécsváradon

A Zengő Praxisközösség egészségmegőrző programjai az ünnepek alatt szüneteltek, de a héten már újra elindultak.

M. R.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Robert Kneschke

Magyar Éva dietetikus az elmúlt évben már csaknem száz gyermeknek és felnőttnek segített a tanácsadásokon, és idén is minden hétfőn és pénteken várja a beutalóval, egyeztetett időponttal rendelkező klienseket, akik életmódjukon szeretnének változtatni.

A Nordic Walking Klub tagjai az új évben ismét kedd délelőttönként fognak találkozni Kelemen Lilla gyógytornásszal, aki havonta egyszer egy hosszabb túrát is szervez a kirándulni vágyóknak.

Három klubot is működtet a praxisközösség. Az Érbarát-, Diabetes- és Testsúlykontroll Klub foglalkozásain alkalmanként 10-15 fő jelenik meg, és az előadások a következő hetekben is folytatódnak.

A prevenciós rendelések, klubfoglalkozások mellett különböző szűréseket is végeznek a szakemberek, az anyajegy-, nőgyógyászati- és vastagbélszűrésen eddig összesen már több mint nyolcszáz fő vett részt, de folyamatosan értesítik az érintetteket a lehetőségekről.

Címkék#klub

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában