Pécs

2020.01.11. 08:19

Zongorakoncert volt az állomáson alpakasimogatással – videó!

Egy zongorát helyeztek el a pécsi vasútállomáson a közelmúltban, és flashmobot tartottak a váróban a Pécsi Nemzeti Színház művészeinek közreműködésével.

T. V.

Az elő­adás sokakat megörvendeztetett. A zongora, mely egy névtelen felajánló jóvoltából kerülhetett az állomásra, ott is maradt, hogy a jövőben bárki megszólaltathassa. Nagy népszerűségnek örvend azóta is, fiatalok, idősek, zongorázni tudók és nem tudók egyaránt szívesen kipróbálják az „elhagyott” hangszert.

Csütörtök este egy egészen különleges esemény részesei lehettek a vasútállomáson várakozók. Reményi Ferenc zongoraművész ült a hangszernél, s szebbnél szebb dalokat játszott. A váróterem ajtaján egyszer csak belépett Fejes Rózsa, a Mancs­Ranch állatfarm alapítója. Nem érkezett egyedül, vele volt Callao és Khaleesi a két alpaka, akiket a rögtönzött zongoraest alatt meg is lehetett simogatni. A gyerekek mellett a zongoraművész is megsimogatta az állatokat. Az előadás után többen is ott maradtak a vasútállomáson, s zongorajátékukkal szórakoztatták a többi utast.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!