házasság hete

2020.02.10. 17:35

Kellemes sétára és játékra hívják a párokat

Szerelmes sétára hívják a párokat a házasság hetében Fekeden, beszélgetés közben a résztvevők nemcsak egymást ismerhetik meg jobban, hanem azt is, hol és hogyan találkoztak egykor nagyszüleik, dédszüleik.

M. R.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Syda Productions

A párok az állomásokra egy sétálófüzet segítségével juthatnak el, amit a helyszínen vagy a település honlapjáról tölthetnek le február 16-ig. Az útvonal végigvezet Fekeden, érinti többek között a tavat, a templomot és a házak mögötti szántóföldeket, közben pedig játékos feladatokkal szórakoztatja a szerelmeseket. Az út bejárása után egy forró teára vendégelik meg a résztvevőket, ehhez azonban előzetes bejelentkezés szükséges a 06-69/950-016 telefonszámon vagy a [email protected] e-mail-címen.

A házasság hete kezdeményezés Angliából indult azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet a házasság és a család fontosságára. Mára ezt már négy kontinens több mint húsz országában ünneplik. Megyénkben Fekeden kívül Pécsen, Szigetváron és Komlón is tartanak programokat a házasság hetéhez kapcsolódóan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!