szórakozás

2020.02.07. 10:30

Új programok várnak kicsikre és nagyokra Baksán

Több új programot is szervez az idei évben a helyi Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér (IKSZT).

M.R.

Kaposvár, 2016. június 13. Gyerekek játszanak az Ökumenikus Segélyszervezet gyermekfejlesztõ programjáról tartott sajtótájékoztató elõtt a kaposvári Pécsi úti Közösségi Ház udvarán 2016. június 13-án. A programot az öt évnél fiatalabb, hátrányos helyzetû gyermekek fejlesztése, családjaik támogatása érdekében indították. MTI Fotó: Varga György

Forrás: MTI

Fotó: Varga György

Az egyik ilyen a szülőknek szóló előadássorozat, amelynek keretében a családokat, gyermekeket leginkább érintő kérdésekről tájékozódhatnak az érdeklődők. A szülőket szakember segíti, aki júniusig minden hónapban más-más témát jár körbe. A következő előadás február 13-án, csütörtökön kezdődik délután öt órakor. Gellért Lívia pszichológus a nagyszülők szerepéről fog beszélni, valamint segít abban, hogyan rendezzük a konfliktusokat.

Újdonság lesz még az is, hogy a nagy érdeklődésnek köszönhetően gyermekjógacsoport indul az IKSZT-ben. Az első alkalom szintén február 13-án lesz délután négy órától. A részvételhez nincs másra szükség, mint egy kényelmes öltözetre és lehetőség szerint egy vékony habszivacs matracra.

A jóga azért hasznos a gyermekek számára is, mert a különböző játékos gyakorlatok szerepet játszanak a testi-lelki egészség kialakításában, fejlesztik a koncentrációs képességet és az érzelmi intelligenciát.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!