Koronavírus Baranyában

2020.04.03. 09:35

Rövid áramszünet volt, de hamar elhárították a bajt

Egy egyágyas klinika szobában történt áramkimaradás – közölte lapunk megkeresésére a Pécsi Tudományegyetem sajtóosztálya.

bama.hu

Budapest, 2020. március 16. Védõfelszerelést viselõ nõvérek egy kórtermet készítenek elõ a koronavírussal érintett új betegek fogadására kialakított egyik osztályon a fõvárosi Szent László Kórházban 2020. március 16-án. MTI/Szigetváry Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Kórház téri telephelyén, egy egyágyas szobát érintően valóban áramkiesés volt kedden este egy rövid időre – adta hírül a Pécsi Tudományegyetem. A rendszer egy hibás, zárlatos tápkábel miatt kapcsolt le.

Felkészültek voltak a dolgozók

Az egészségügyi és a műszaki munkatársak felkészültségének köszönhetően a hibát gyorsan elhárították, a betegellátás pedig folyamatos volt.

Mindent újra átvizsgáltak

A hasonló esetek megelőzése érdekében a szakemberek soron kívül átvizsgálták az érintett épület áramellátását biztosító berendezéseit, de nem találtak egyéb hibaforrást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában