Koronavírus Baranyában

2020.05.05. 11:15

Meseíró és videós versenyt hirdettek Bicsérden

A bicsérdi önkormányzat a jelenlegi helyzetben is azon van, hogy vidámságot csempésszen a helyiek mindennapjaiba. Most két közelgő világnaphoz kapcsolódva is versenyt hirdettek.

T.V.

Forrás: Shutterstock

A család nemzetközi napjához, május 15-höz kapcsolódva Maradj otthon Bicsérden címmel videós versenyt hirdettek. A településen élő családoktól várják a kreatív kisfilmeket szabadon választható témában. A megkötés csak az, hogy legalább két családtag szerepeljen benne, és maximum 2-3 perces legyen. Egy családtól egy videót várnak. Az elkészült alkotásokat május 14-ig kérik elküldeni a [email protected] e-mail-címre. A legjobb videók értékes díjazásban részesülnek, s a település közösségi oldalán is megosztják őket.

A jelenlegi helyzetben is mozgósítják a helyieket

A madarak és fák napjához kapcsolódva pedig meseíróversenyt hirdettek. A világnap témájában várják a történeteket, maximum 3 gépelt oldal terjedelemben. A megírt meséket május 18-ig lehet elküldeni a fenti e-mail-címre. A legjobb történeteket értékelik, díjazzák, majd megosztják Bicsérd Facebook-oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában