kitüntetés

2020.06.23. 19:29

Támogatja a diákokat a Pécsi Rotary Club

A Pécsi Rotary Club hosszú évek óta kiemelt feladatának tartja a Pécsen tanuló tehetséges fiatalok felkutatását és támogatását.

T. V.

A Club által 2020-ban útjára indított Pécsi Rotary Ösztöndíj Pályázat kiemelt célja a tehetséges és rászoruló, pécsi középiskolás fiatalok támogatása, annak érdekében, hogy kiemelkedő művészeti, tudományos vagy sport tevékenységüket kibontakoztathassák, elmélyíthessék, ezáltal a kiválósági területükön a jövőben sikeresek lehessenek.

Mint a Club közleményéből is kiderül, a 2020 tavaszán meghirdetett pályázati felhívásra 50 pályázat érkezett, ezeket egy 8 tagból álló bíráló bizottság értékelte, előre meghatározott értékelési rendszer alapján. A Pécsi Rotary Club a rendelkezésére álló források és a bíráló bizottsági tagok által adott pontértékek átlagának figyelembevételével 16 pécsi középiskolás diák pályázatát tudta támogatásban részesíteni, összesen mintegy 1,3 millió forint értékben. A tehetséges fiataloknak a pénzösszegeket és az elismerő okleveleket tegnap délután adták át Pécsen.

Címkék#rotary

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!