Wifi

2020.06.07. 14:15

Városszerte elérhető az ingyenes internetszolgáltatás

Ingyenes wifi-szolgáltatás vált elérhetővé Bóly több közintézményében és közterületén a WIFI4EU program keretében, melynek célja, hogy szerte Európában ingyenes wifi-hozzáférést biztosítsanak nyilvános helyeken. Jelenleg a rendszer tesztüzeme zajlik.

W. K.

Forrás: Shutterstock

Az önkormányzat felhívása szerint a szolgáltatás igénybevételéhez a wifi4eu hálózat kiválasztása szükséges. Fontos tudni, hogy a jogszabályi előírások miatt a bejelentkezés 12 órán át él, ezután azt meg kell ismételni. A hálózat a város több pontján is elérhető: így az autóbusz-megálló várótermében, az Erzsébet Vigadóban, a Batthyány téren, a Könyvtárban, a Borházban, az Ifjúsági házban, az Egészségügyi Centrumban, illetve a Kántor réten.

A szolgáltatásban érintett helyszíneket még idén bővítik, így a polgármesteri hivatalban, a járási hivatalban, az új óvoda mellett létesülő játszótéren és a sportpályán is elérhető lesz a wifi. A tesztüzem ideje alatt, ha valaki a használat során hibát tapasztal, bejelentést tehet a [email protected] címre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!