Hagyomány

2020.07.14. 14:24

Idén is fesztiválon főzik a csirkepaprikást

 Immár 22. alkalommal rendezik meg a Kántor-réten a hagyományos Szüreti Csirkepaprikás-főző Fesztivált az idén – már várják a megmérettetést vállaló tízfős csapatok jelentkezését az Erzsébet Vigadóban a szervezők.

W. K.

Fotó: Monyoródi L.

A szeptember 5-ére tervezett rendezvény megtartása az aktuális járványhelyzettől és a szabályoktól függ. A terv szerint a fesztivál 15 órakor ünnepélyes megnyitóval veszi kezdetét, azt követően Halász Judit műsora szerepel a programban, majd a Band Of Streets zenekar muzsikál az asztalok között.

Az eredményhirdetést követően 19 órakor az Anna & The Barbies lép színpadra, utána pedig utcabál veszi kezdetét a Cocktail Banddel.

A csirkepaprikás készítése csak fával lesz lehetséges, melyet fém alátéttel együtt minden csapat számára a helyszínen biztosítanak a szervezők. Az asztalok dekorációja zsűrizésen vesz részt, az első három helyezett értékes ajándékban részesül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!