Pécsvárad

2020.08.23. 11:59

Elismeréseket adtak át az ünnepi ülésen

Az államalapítás ünnepének alkalmából Pécsvárad vezetése minden évben kitüntetéseket adományoz azoknak, akik kimagasló munkát végeztek a város­ért és a helyi közösségért.

A díjkiosztásra idén is sor került az ünnepi testületi ülésen, amelynek a Pécsváradi Vár adott otthont. A képviselő-testület döntése alapján idén Kárpátiné Kovács Zita kapta meg a díszpolgári címet. Pécsváradért díjban részesült Füri Ferenc és Wagner József. Breitenbach Antalné, Bognár István Zoltánné, Keszler Jánosné és Papp Gyuláné Köz Szolgálatáért elismeréssel gazdagodott. Emlékplakettet vehetett át Beckné Kótsch Petra. Baumann Mihálynét, Féth Noémit, valamint a gondozási központ dolgozói közösségét pedig elismerő oklevéllel díjazták.

A testületi ülés hangulatát rendszerint a Pécsváradi Női Kamarakórus koncertje teszi ünnepélyessé, idén a Rézfúvós Kamaraegyüttes előadását hallgathatták meg a résztvevők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában