túra

2020.09.26. 08:16

Különleges tanösvényt adtak át a Villányi-hegységben

Hatalmas érdeklődéssel avatták a Villányi-hegységben vezető Hétágfa tanösvényt. Az átadón több mint 170 kiránduló, természetkedvelő vett részt az egészségvédelmi szabályok betartásával.

A turisztikai fejlesztés különösen örvendetes eleme, hogy ingyenesen letölthető alkalmazáson keresztül követhető a teljes tartalom (Android: https://bit.ly/32GVZrO és iOS: https://bit.ly/35JGj9g), amit a látogató előre is átnézhet, vagy a gyerekekkel meghallgathatják például a meseösvény meséit pécsi bábszínészek előadásában.

Az első visszajelzések szerint az ösvény legfőbb vonzereje a felfedezés: az állomások installációi és a változatos környezet mellett például a természetművészeti alkotások, vagy a ládákban elhelyezett játékötletek még izgalmasabbá teszik a túrát. Egy fizikai útvonalon öt különböző tematika vezet végig, amelyek egymástól függetlenül működnek, így az érdeklődő akár többször is visszatérhet, mindig új tartalomra koncentrálva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában