Mágocs

2020.09.13. 07:36

Városi díjakra tehetnek javaslatot

„Mágocs város díszpolgára” és „Mágocs városért” kitüntető cím adományozására várja az önkormányzat a helyi lakosok, civil szervezetek, vállalkozások javaslatait.

A javaslatokat írásos indoklással lehet megtenni és szeptember 25-ig lehet leadni a mágocsi önkormányzat hivatalában, vagy levélben (Szabadság utca 39, 7342 Mágocs), illetve elektronikus úton az [email protected] címre címezve.

„Mágocs város díszpolgára” díjra olyan személyeket (magyar, illetve külföldi állampolgárokat) lehet nevezni, akik kiemelkedő jelentős munkájukkal vagy egész életművükkel a város hírnevét öregbítették, továbbá példamutató emberi magatartása miatt köztiszteletben áll.

A „Mágocs városért” kitüntető cím olyan személyeknek adható, akik művészet, kultúra, sport, gyógyítás, az oktatás-nevelés, közigazgatás vagy gazdasági élet terén kifejtett magas színvonalú munkájukkal hozzájárultak vagy hozzájárulnak Mágocs város fejlődéséhez, hírnevének növeléséhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!