Dohos albérletben laknak

2020.10.19. 16:40

Segítségre szorul a beteg gyerekekkel élő család

Rengeteg olyan családon segített Szita Edina, akik súlyos, beteg gyerekeket nevelnek.

Zs. J.

Most azonban ő szorul segítségre, mivel olyan dohos, penészes albérletben laknak, ami a két súlyos beteg kislányának az egészségét tovább rontja, így az édesanya gyűjtést indított, hogy egy biztonságos, saját kis családi házba költözhessenek.

Fanni 13 éves, koraszülött volt. Észrevették, hogy nem igazán hízik. Most 156 centiméter magas, 36 kilós. Több szakorvosnál voltak, de semmi rendellenességet nem vettek észre. Tíz hónappal ezelőtt Fanni szem­orvosa közölte, hogy meg kellene vizsgálni, hogy véletlenül nem Marfan-szindrómás, mert a jelek erre utalnak: vékony alkat, hosszú végtagok, fokozatos, gyors szemromlás. Kiderült, az orvosnő nem tévedett. A másik kislány, Emma egy ritka betegséggel született, amit kisfejűségnek neveznek. Nyolcéves, de két hónapos kisbaba szintjén van, etetni, öltöztetni, gyógyszerezni kell a nap 24 órájában.

– Dolgozom, de a gyógyszerekre, bébiételekre, pelenkára rengeteg pénz elmegy és az albérlet is sokba kerül – mondta az anyuka.

Aki anyagilag segítene a családnak, a 10102440-52845600-01000009 (Szita Edina, Budapest Bank) bankszámlaszámra utalhat összeget. További információ az Együtt Emma mindennapjaiért Facebook-oldalon található.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában