gasztrokultúra

2020.11.11. 17:31

Hamarosan kézbe vehetik olvasóink receptjeit

Olvasóink legjobb receptjei címmel jelentetjük meg hamarosan idei kiadványt.

A beküldők kitettek magukért a receptek számában és az ételeknél egyaránt. Prohászka Béla Venesz-díjas mesterszakácsnak, az album lektorának vezetésével választotta ki a szakmai zsűri az általa legjobbnak ítélt recepteket. Az előételeknél, leveseknél, főételeknél és desszerteknél is törekedtek arra, hogy változatos legyen a kínálat, és mindenki találjon kedvére való ételeket.

A szakácskönyv konyháján mesterszakácsok és -cukrászok készítették el a receptek alapján a finomságokat, változtatniuk szinte nem is kellett. Ezután a szomszédos ,,műterembe” vitték az ételeket, ahol Sándor Adrienn stylist tálalta és állította be ezeket a fényképezéshez, Imre György pedig többféle fotót is készített, és a legjobbak kerültek a könyvbe. Több mint 150 ételnél harmonizál a recept, a fotó, a díszítés, a környezet.

Több olvasónk a családjával, gyermekeivel, unokáival, sőt dédunokáival alkothatta meg remekművét a konyhán, és természetesen mindezt megörökítettük a könyvben. Miként a szakácsok, cukrászok által ajánlott finomságokat is. Néhány étel elkészítésének folyamatát videóztuk, és ezek a kisfilmek QR-kód alapján okostelefonnal megnézhetők majd

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában