videó

2020.12.30. 15:41

Rendhagyó módon mesélt a siklósi várkapitány

Zs. K.

siklósi vár

Videós karácsonyi mesével jelentkezett a napokban Szentgyörgyváry Péter várkapitány. A közösségi oldalon megosztott ünnepi történet idilli módon kezdődik, azonban a közepén a mesélő rájön, hogy a mostani állapot nem éppen ideális.

A vár kapui zárva vannak, nem töltik meg látogatók a várat. A várkapitány minden feszültségét, frusztrációját és dühét kiadja a világjárvány okozta gondokért, majd visszaül foteljébe és folytatja a karácsonyi mesét. A humoros videónak gyerekbarát verziója is van. A várkapitány járvány miatti kirohanása jó visszajelzéseket kapott, sokan írták, hogy mindenki így gondolja, csak kevesen tudják kimondani, amit éreznek az idei év és a koronavírus kapcsán.

Még nem ismert, hogy az egyébként egész évben látogatható siklósi vár mikortól fogadhat látogatókat, mindenesetre amint lehet, sok helyen megújultan várják a látogatókat, a legkisebbeket új játékokkal is meglepik majd a Játékországban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!