királyegyháza

2021.01.07. 17:55

Még várják a pályázókat

A Lafarge Cement Magyarország Kft. 2018-ban indította útjára a régióban egyedülálló közösségi kezdeményezést, a Lafarge Közösségi Érték Program pályázatot, amelynek jóvoltából több mint negyven helyi civil kezdeményezés megvalósulásához járultak hozzá.

20201106 Jászfényszaru Több mint kilencezer növényt, köztük gyümölcsfát, rózsatövet és dísznövényt osztottak ki a helyieknek a napokban Jászfényszarun. Az önkormányzat immár hetedik alkalommal hirdette meg a városi fásítási programot, melynek kereté

Fotó: Gémesi Balázs

A Királyegyházi Cementgyár a fenntartható, fejlesztő célú közösségi tevékenységek megvalósulását kívánja támogatni. A pályázat kiírója olyan helyi közösségek igényeire alapuló építő programokat vár, amelyek a településen élők összetartozását, együttműködését erősítik. A tématerületek: oktatás, egészségmegőrzés, környezetvédelem, klímavédelem, helyi közösségeket támogató infrastruktúra fejlesztése, egyéb, a helyi közösségi élet előmozdítására, fejlesztésére irányuló kezdeményezések.

A Királyegyházi Cementgyár és a Bükkösdi Kőbánya közvetlen vonzáskörzetében tevékenykedő civil szervezetek és szociális szövetkezetek pályázatait várják még január 8-ig. A rendelkezésre álló keret négymillió forint, az egy projekt által elnyerhető összeg legfeljebb ötszázezer forint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!