köszönjük!

2021.02.28. 16:29

Díjaztuk hűséges előfizetőinket

Zs. J.

Ajándékcsomaggal díjaztuk hűséges előfizetőinket, a szerencsés nyertesek: Kuzma Lajos (Pécs), Domján Attila (Pécs), Jakab Lászlóné (Pécs), Őri József (Pécs) és Benke Pálné (Komló) olvasóink lettek. Tegnap Kuzma Lajos a Dunántúli Napló székházában vehette át Fülöp Zoltán főszerkesztőtől a díját. Hűséges olvasónk elmondta, hogy már 1980-as évek elejétől folyamatosan előfizetője lapunknak.

– Mivel pécsi vagyok, érdekelnek a helyi hírek, történések. Minden reggel a sport­oldallal kezdem az olvasást, kedvenc csapatom a PMFC. Amíg lehetett, minden hazai meccsére elmentem – mondta Kuzma Lajos, aki élőben látta a Newcastle United elleni pécsi összecsapást, ahol Rapp Imre a tizenegyespárbajban két büntetőt hárított, és ezzel kiejtették az angol klubot az Európai Városok Kupájából.

Kuzma Lajos Somogy megyében, Babócsán született. Szüleivel 1952-ben költöztek Pécsre, eljött a testvére után a baranyai megyeszékhelyre. Raktárosként ment nyugdíjba, feleségével Pécsen élnek, egy lánya és egy lány unokája van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!