fejlődés

2021.03.15. 12:34

Kisbuszt kapott a siklósi intézmény

Ugyan a jelenleg is tartó digitális oktatás miatt a diákok távollétében, de zajlik az élet a Siklósi Táncsics Mihály Iskolában.

Zs. K.

Az elmúlt időszakban a szülői munkaközösség támogatásával szépültek az osztálytermek és a közösségi terek, emellett a fenntartó Mohácsi Tankerületi Központ támogatásával is fejlődik az intézmény.

A közösségi térben nemrégiben egy 76 colos érintő kijelzős okostévét helyeztek el a tanórán kívüli programok, foglalkozások színesítéséhez, az elmúlt hetekben pedig egy 9 személyes kisbusszal lett gazdagabb a Siklósi Táncsics Mihály Gimnázium, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola. A minden igényt kielégítő, magas felszereltségű járművel lehetővé válik, hogy a tanulók és tanárok biztonságosan eljussanak a különböző versenyekre és vetélkedőkre. A busz kulcsát Käszné Lebő Zsuzsanna, a tankerület igazgatója adta át Fischer Zsolt intézményvezetőnek.

Mindezeken felül február végén az idei tanévben indult német nemzetiségi oktatást is segítették azok az önzetlen adományozók, akik 140 darab német nyelvű könyvet juttattak el az iskolába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!