Illegális hulladéklerakók

2021.03.31. 14:40

Nagytakarítást végzett a Biokom a pécsi István-akna területén

Pécsett István-akna is azon településrészek közét tartozik, melyek esetében jellemző a jogellenesen elhelyezett és felelőtlenül elhagyott hulladékok igen intenzív felbukkanása. Emiatt időszerűvé vált már egy nagyszabású takarítási munka, melyet az elmúlt héten a BIOKOM Nonprofit Kft. Köztisztasági Részlege el is végzett – írta közleményében a BIOKOM Nonprofit Kft.

bama.hu (forrás: BIOKOM Nonprofit Kft.)

Forrás: Biokom Nonprofit Kft.

Egy héten keresztül egy ötfős csapat dolgozott szorgosan a területen. Ennek eredményeképpen összesen 45 köbméter, azaz mintegy 3,5 tonna lomtól és háztartási

hulladéktól sikerült megszabadítani a közterületeket és beépítetlen önkormányzati ingatlanokat. Az elvégzett munka értéke elérte a nettó 400 ezer forintot – olvasható a közleményben.

 

 

Fotó: Biokom Nonprofit Kft.

A cél az, hogy a most elvégzett munkának hosszú távon legyen eredménye, ezért mind a közterület-felügylet, mind a polgárőrség többször fog arra járőrözni, illetve van remény arra, hogy az ott élők is jobban fognak vigyázni a megtisztított területre.

Fotó: Biokom Nonprofit Kft.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!