Nagypall

2021.04.18. 09:00

Teljesen felújítják a hivatal belső tereit

Ahogy már lapunk is megírta, különböző pályázati forrásokból teljesen megújul a Szabadság utcában található épületegyüttes, amely a polgármesteri hivatalnak, az óvodának és a kultúrháznak ad helyet.

M. R.

A fejlesztések magában foglalják az önkormányzati hivatal belső korszerűsítését is, ehhez a fázishoz most érkeznek el. Az önkormányzat éppen ezért arra hívja fel a figyelmet, hogy mivel az épületet teljesen ki kell üríteni, a működésben fennakadások lehetnek.

Hozzátették, hogy a felújítás ideje alatt – amely előreláthatólag május 31-ig fog tartani – a pénztári kifizetések is szünetelnek, a pénzügyi teljesítéseket banki átutalással intézik.

A beruházás során a hivatal belső felújításán túl energetikailag is korszerűsítik az egész épületet, valamint megújulnak és korszerű berendezésekkel gazdagodnak a kultúrház belső terei. A legkisebbek örömére pedig az óvodaudvar is új fényben fog ragyogni a munkálatok végeztével.

Címkék#Nagypall

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában