közösségi tér

2021.05.01. 12:43

Megnyitották a helyi játszótereket Bicsérden

A faluban található játszótereket szívesen látogatják a helyi családok. Ám a járványhelyzet kezdetével a településen maximálisan figyelnek a járványügyi szabályok betartására, ennek értelmében például a helyi játszóterek és a horgásztó le volt zárva a fertőzések elkerülése miatt.

T. V.

Vér József polgármestertől megtudtuk, hogy a szülők és gyerekek kérésének is eleget téve, itt az ideje a fokozatos nyitásnak. A digitális oktatás és a karanténhelyzetek miatt, s a tavasz beköszöntével ugyanis a gyerekek érthető módon vágynak a szabadba.

Így a kisbicsérdi játszókertet és a faluközpontban található bicsérdi nagy játszóteret valamint a horgásztó környékét is megnyitották most. Ám mint arra a helyiek figyelmét is fokozottan felhívták, ezeket a közösségi elfoglaltságokat továbbra is a járványügyi szabályok betartásával (maszkban, távolságtartással, csoportosulás nélkül) lehet igénybe venni.

Mint azt a polgármester elmondta, az önkormányzat udvarát és a kemencés udvart a tervek szerint a mai napon nyitják majd meg.

Kiemelt képünk egy korábbi illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában