Kattogó filmkockák

2021.06.07. 19:15

A turizmus szakmáit mutatják be a filmek

A Magyar Turisztikai Ügynökség kisfilmekkel, imázsvideóval, új weboldallal indította el a turizmus szakmáit népszerűsítő kampányát.

W.K

Forrás: Shutterstock

A cél a turizmushoz kötődő szakmák, képzések bemutatása, ezáltal a hazai idegenforgalom erősítése.

A kampány inspiráló mankóként szolgál a továbbtanulás előtt álló diákok, átképzést választó munkavállalók számára is, hogy perspektívát, karrierutat mutasson. A program növeli a szakmák presztízsét, társadalmi elfogadottságát és elismeri a kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakembereket, ezzel is segítve az ágazat kultúrájának fejlődését.

A filmek segítik a pályaválasztás előtt álló diákokat

A hét szakmát (barista, cukrász, felszolgáló, séf, recepciós, sommelier, concierge) bemutató filmekben ismert és neves szakemberek mesélnek munkájukról, tippeket adva, hogyan válhat valaki sikeressé, hogyan léphet előre az adott szakmában, bemutatva azokat az értékeket, amelyekért érdemes az iparágban dolgozni.

A pályaválasztást segítve már elérhető a karrieraturizmusban.hu weboldal, segítséget és hasznos információkat nyújtva az érdeklődőknek. A honlapról letölthető egy kiadvány is, amely bemutatja a lehetséges karrierutakat a turizmus és vendéglátás területén, útmutatóul szolgál a tökéletes szakma kiválasztásához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában