megy a gőzös

2021.06.26. 09:33

Városnéző kisvonat viszi a turistákat Siklós és Harkány között

A napokban volt az ünnepélyes átadója a Siklós–Harkány között menetrendszerűen közlekedő városnéző kisvonatnak, amely a Piriponty Játszóház és az Úticél – Élmények Dunán innen, Dunán túl utazás- és rendezvényszervező iroda együttműködésének köszönhetően indult útjára.

Zs. K.

Az üzemeltető elmondta, e hét szombaton és vasárnap, valamint július 1. és augusztus 31. között minden nap közlekedik majd. A siklósi vártól 12.30, 13.30, 14.30-kor indul, a Harkányi Gyógyfürdő főbejáratától pedig 15.30, 16.30, 17.30-kor. A kisvonat emellett rendezvényekre, csoportos kirándulásokra a menetrenden kívüli időpontokban ki is bérelhető. Riegl Gábor hangsúlyozta, a környező települések az idén összefogtak a turistaforgalom növelése érdekében.

Barbara Bolechová, az utazási iroda tulajdonosa elmondta, céljuk, hogy színes programajánlatok, utazási csomagok formájában megmutassák a térségekben fellelhető természeti, kulturális és gasztronómiai kincseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában