Figyelem!

2021.07.12. 13:17

Keddtől útzárral kell számítani a Felsőmalom utcában

Útzár lesz a Felsőmalom utcában, viszont a József utca Anna utca – Kisflórián utca közti szakaszán lezárult a hálózatépítés, így újra járható.

Bama.hu (Forrás: TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt.)

Forrás: Shutterstock / Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Útzár keddtől a Felsőmalom utcában

Sérült vezetéket cserélnek a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. szakemberei Pécsen a Felsőmalom utca 3. előtt, emiatt július 13-án 9 órától a Felsőmalom utca Király utcához közelítő szakaszát lezárják. Várhatóan július 26-án indulhat újra az autós forgalom az érintett szakaszon, addig a Rákóczi út felől északi irányba haladó forgalom a Munkácsy Mihály köznél elkanyarodva a Munkácsy Mihály utca – Perczel Miklós utca – Lyceum utca terelőútvonalat használhatja.

Újra járható a József utca Anna utca – Kisflórián utca közti szakasza

Jól halad a párhuzamos közmű-rekonstrukció a József utcában, ahol a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. és az E.ON Hungária Csoport összehangolt korszerűsítés keretében egyszerre cseréli ki a víz-, szennyvíz, gáz- és villamos vezetékeket.

A József utca Anna utca – Kisflórián utca közti szakaszán lezárult a hálózatépítés, az ideiglenesen helyreállított útszakaszt (amely tervezetten még a nyáron végleges aszfaltburkolatot kap) július 14-től visszaadják a forgalomnak.

A szakemberek jelenleg a József utca több pontján dolgoznak, a víziközmű-felújítás ősszel továbbhalad a Szent Mór és Kisflórián utcák József utcától délre eső részére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!