fejlesztés

2021.07.08. 11:02

Megnyitott az Aldi legújabb pécsi üzlete (galéria)

Fontos mérföldkőhöz érkezett az Aldi Magyarország hálózatfejlesztése: Pécsett, egy ikonikus épületben nyílt meg az áruházlánc 150. üzlete.

F. Sz.

Fotó: Löffler Péter

Aki Szigetvár felől érkezik Pécs felé, az mindig elsőként pillanthatta meg a jól ismert épületgépészeti áruházat, a Giengert. Az idei év elején kezdték meg az épület lebontását és átalakítását, így akkor még sokan találgattak, vajon mi kerül a helyére. A találgatások ideje már régen lejárt, a mai napon pedig újranyílt az épület kapuja.

Városunk szempontjából ikonikus helyen nyitott az új áruház, amely a 6-os és 57-es főutak kereszteződésénél található. Sokak számára egy igazi szimbólum volt az egykori kereskedelmi épület, amelynek formáját megtartva egy egészen új stílusban mutatkozik be az új áruház a nagyközönség számára. Az épület jól ismert sziluettje megmaradt, viszont modernebb külsőt kapott. A korábbi két emeletes épületet átalakították, többszintes parkolóval és egy letisztult dizájnnal várnak minden kedves vásárlót. A patacsi körforgalomnál található üzlet a település nyugati részén helyezkedik el, így a város keleti, déli és középső részében üzemelő másik három Aldival könnyű elérhetőséget biztosít a vásárlók számára.

Az üzletbe belépve nem a megszokott jelleg fogad bennünket, köszönhetően az épület kialakításának. Emellett újdonság a látványpékség, a termékeket külön bokszokban kínálják, ezáltal több terméket tudnak biztosítani illetve az élelmiszerbiztonság területén is egy magasabb színvonalat tudnak nyújtani a vásárlók számára. Az Aldi kiemelt célja, hogy a helyi beszállítókat is bevonja az üzletlánc életébe, így a friss pékáruk mellett a húsok és a zöldség-gyümölcs kínálatot is helyi termelőktől szerzik be.

Az üzlet egy nagyszabású projekt részeként is megjelenik. A cég számára fontos, hogy a legmodernebb technikákat alkalmazzák, így megújuló energiák mellett, energiahatékony fűtési és hűtési rendszereket használnak.

És ha már a 21. századi technológiáknál tartunk Budapest után Pécs az első vidéki város, ahol egyszerűen, az interneten keresztül, online formában elérhető minden Aldi termék a vásárlók számára. A megrendelt termékeket pedig természetesen házhoz is szállítják majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!