lehet pályázni!

2021.08.11. 13:27

A régmúlt divatját mutatják majd be a fényképek

A szigetvári Almasziget Hagyományőrző és Kulturális Egyesület különleges fotópályázatot hirdetett Sikkes történelem címmel.

T. V.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A múlt divatját bemutató pályázatra lehet saját ruhával, képpel is jelentkezni, ám az egyesületnél is elérhetőek ruhák, kellékek.

A részvétel ingyenes, nevezni egyéni és csoportos kategóriákban (szeptember 5-ig) a jelentkezési lap kitöltésével lehet. Fotózásra, öltözésre csak ennek kitöltésével lehet jelentkezni. A fotózáson három darab, fotós által beállított kép és három ruhapróba ingyenes, melyet az egyesület biztosít a résztvevőknek.

A fotózás után a legjobban sikerült képet az egyesület Facebook-oldalára töltik fel, melyekre a szavazatok le is adhatók. A beérkezett fotókat zsűri, valamint a közönség értékeli.

A fotópályázaton résztvevők szeptember 11-én, a Zrínyi Napokon egy divattörténeti bemutatón mutathatják be öltözéküket. Az eredményhirdetés, díjátadás ez után lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!