Gratulálunk!

2021.08.06. 12:31

Bemutattuk a színötös tanulókat

A mai nappal véget ért a Dunántúli Napló és a bama.hu közös, Színötös elnevezésű játéka, amelyre az elmúlt tanévet kitűnő bizonyítvánnyal záró tanulók jelentkezését vártuk.

Tóth V.

Szigetszentmiklós, 2016. június 21. Hegedûs Gellért és édesanyja bizonyítványosztás után az Orosházi Református Két Tanítási Nyelvû Általános Iskolában 2016. június 21-én. MTI Fotó: Rosta Tibor

Mintegy 150 diák fotóját küldték el a szülők szerkesztőségünknek, hogy közösen ünnepeljük meg a szép tanulmányi eredményeket. A megye különböző településeiről, például Szentlőrincről, Siklósról, Somberekről, Bólyból, Sellyéről és Pécsről is jelentkeztek kitűnő tanulók és szüleik felhívásunkra.

Tapasztalataink szerint idén is sok családban több gyermek is kitűnő eredménnyel büszkélkedhet, van ahonnan három testvér nevezését kaptuk meg.

Idei sorozatunk most lezárult, legközelebb jövőre lesz mód felkerülni a Dunántúli Napló kitüntető tablójára.

Ezúton is köszönjük a jelentkezést minden résztvevőnek, sok sikert kívánunk minden Baranya megyei kisdiáknak. A nyár hátralevő részére pedig kellemes nyaralást kívánunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!