Kifüstölnek magukból mindent

2021.08.13. 14:19

Közel ezren érkeztek idén Orfűre imádott autójukkal

Immáron kilencedik alkalommal rendezik meg az Országos Volkswagen Konszern Találkozót. A pénteken kezdődő-vasárnapig elnyúló eseménynek a festői Orfű ad helyet az idei esztendőben is.

A.M.R.

Forrás: svwagger - Facebook

A rendezvényre évről-évre egyre többen látogatnak ki és lassan fesztivál szintű lesz a mulatság. A szokásokhoz mérten az idén is lesz autós felvonulás, lesznek autós versenyek, top 25 szépségverseny mindenfajta kritérium nélkül, díjkiosztó, kiállítók és természetesen a jól megszokott bulizás sem marad el esténként. Az egyik leginkább várt programra, a gumifüstölésre is készülnek a szervezők, és egy- két új ötletet is tartogatnak a tarsolyukban.

-Rengetegen érkeztek ezúttal is, és nagyon jó a hangulat. Szombaton tizenegy órától kezdetét veszi az autós felvonulás, fél háromkor pedig a versenyre kerül sor. Mindeközben számos projekttel készülünk a résztvevők számára – nyilatkozta lapunknak Lemja Amer, a találkozó egyik főszervezője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!