Városünnep

2021.09.10. 16:16

Tóth Vera lép majd fel Kozármisleny városnapján

Zenei és gasztroprogramokkal készülnek a háromnapos városünnepre (Kozármisleny 2007. szeptember 8-án kapta meg a városi rangot) a hétvégén, ami idén Városligeti Napok Kozármislenyben címet viseli. Pénteken ünnepi testületi ülést tart az önkormányzat, illetve városi díjak kiosztására kerül sor.

Zs. J.

Villánykövesd, 2019. augusztus 1. Tóth Vera énekel Dés László Kossuth-díjas elõadómûvész, dzsesszzenész, zeneszerzõ koncertjén a 12. Ördögkatlan fesztivál harmadik napján Villánykövesden 2019. augusztus 1-jén. MTI/Vasvári Tamás

Forrás: MTI / Vasvári Tamás

Fotó: Vasvári Tamás

Szombat délelőtt ételillat lengi be a várost, majd délutánra kiderül, hogy idén melyik csapat nyeri meg a XII. Bográcsos kakaspörköltfőző versenyt.

Az est nagy fellépője Tóth Vera lesz, aki a „Mennyit ér egy nő?” Cserháti Zsuzsa-emlékkoncerttel érkezik, illetve utcabál és tűzijáték zárja a napot. A tóparton szabadtéri játékokat, vidámparkot állítanak fel, a Családi Liget pedig Mesekuckóvá alakul.

Vasárnap hagyományőrző szüreti felvonulásra kerül sor. A zenés, táncos menet délután egy órakor indul el a horvát kápolnától a művelődési központig. A gyerekek aznap a Családi Ligetben kipróbálhatják az íjászatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában