programkavalkád

2021.10.21. 15:36

A szünetben mindenkit vár a pécsváradi Élményvár

Színes programokkal várják a szervezők a látogatókat a Pécsváradi Élményvárba október 22. és november 1. között.

Czine.V.

Forrás: Wikipédia

Mivel a legtöbb gyermeknek ebben az időszakban lesz az őszi szünet, remek kimozdulási lehetőséget biztosítanak a hét minden napjára. Az őket elkísérő felnőttek sem fognak unatkozni, ugyanis pénteken 18 órától egy borkóstolással összekötött tárlatvezetéssel nyílik meg a gyertyafénnyel megvilágított vármúzeum. Szombaton kiállításmegnyitó lesz, vasárnap családi városjáró feladatsor kitöltésére van lehetőség, hétfőn klubbajnokság lesz a vár udvarán, kedden mesés-játékos várvezetés a program.

Szerdán Szabó Gergő könyvének bemutatójára látogathatnak el az érdeklődők, ahol Siklós viharos éveiről esik szó. Csütörtökön egy tanórán vehetnek részt az érdeklődők a 30-as évek keretein belül a Samu Géza Múzeum Iskolatörténeti kiállításán. Pénteken teakóstolás, szombaton ácsmesterkedés, vasárnap óriási társascsata várható a vár pincéjében. Az esemény utolsó napján, hétfőn, gyertyagyújtással emlékeznek az elhunyt szerettekre. A programok pontos kezdési időpontjai a vár közösségi oldalán tekinthetők meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában