Gratulálunk!

2021.10.22. 16:36

Elismeréseket vehettek át a baranyai rendőrök az '56-os ünnep alkalmából

Országos és megyei elismeréseket vettek át a baranyai rendőrök.

Bama.hu (Forrás: Police.hu)

Forrás: police.hu

Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere eredményes szolgálati tevékenysége elismeréseként Kelemen Árpád rendőr zászlósnak, a Siklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Alosztály nyomozójának rendőrségi tanácsosi címet adományozott.

Dr. Balogh János rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány Krehel Anita rendőr őrnagyot, a Komlói rendőrkapitányság Hivatal hivatalvezetőjét soron kívül előléptette rendőr alezredesi rendfokozatba, Pfaff Gábor rendőr főhadnagyot, a Pécsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály fővizsgálóját soron kívül előléptette rendőr századosi rendfokozatba, valamint Korontosné Fehér Krisztina rendvédelmi alkalmazottat, a főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat Oktatási és Kiképzési Csoport ügyviteli segédelőadóját, kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként dicséretben és jutalomban részesítette.

Fotó: police.hu

Dr. Gulyás Zsolt rendőr dandártábornok megyei rendőrfőkapitány további 26 rendőrt léptetett elő soron kívül rendfokozatba, valamint a főkapitányság 13 hivatásos állományú tagját, egy rendvédelmi alkalmazottját és egy munkavállalóját dicséretben és jutalomban részesítette.

Fotó: police.hu

Az ünnepségen beszédet mondott Riegl Adrián Miklós r. alezredes, a Mohácsi Rendőrkapitányság kapitányságvezetője.

A megyei rendőrfőkapitány állófogadást adott az elismerésben részesült állománynak, ahol pohárköszöntő beszédében megköszönte a kiemelkedő és eredményes munkájukat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!