Képzés

2021.10.27. 07:55

Építészek és kivitelezők kaphatnak válaszokat

Az Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetsége a BME Épületszerkezettani Tanszék oktatóinak közreműködésével csütörtökön egy egész napos szakmai továbbképzést szervez főként építészek, kivitelezők számára a PTE Műszaki és Informatikai Karán.

Móga R.

20210824 Bordány Fotó: Török János TJ DM délmagyar Látványos szakaszába érkezett a szarmata ősfalu látogatóközpont építése.

Fotó: TÖRÖK JÁNOS

Sok hasznos információval és példák bemutatásával kínálnak az aktuális kérdésekre megoldást a képzés előadásai építészeknek és gyakorlati szakembereknek egyaránt.

Az előadások három fő témára épülnek majd. Lényeges hangsúlyt fektetnek a környezettudatos építésre, az innovációra és a felújításra. Emellett nagy szerepet kapnak a szakmai szabályok és irányelvek is. Ezeken túl megvalósult projektekről is szó esik majd, jó és rossz példákkal.

Az elismert egyetemi professzorok előadásai és gyártók alkalmazástechnikai ismertetői mellett kivitelezői tapasztalatokat is megismerhetnek a hallgatók. A délelőtt folyamán érdekes előadást tart majd többek között Haraszti László, okleveles építészmérnök, műszaki tanácsadó is, aki a tetőszigetelések és felújításuk technológiai követelményei és megoldásairól beszél majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!