Postabontás

2021.10.27. 16:45

Ma már nem divat a munka szeretete – véli olvasónk

A munkákért, ha elvégzik, ha nem, irreális árat kérnek a mesteremberek, írta olvasónk.

bama.hu

A házamban javítási munkákat szerettem volna elvégeztetni. Hívtam is egy mesterembert, elmondtam neki, hogy mit szeretnék, mire ő azt felelte, hogy nem ér rá, hívjam valamikor később.

Ennek megfelelően kerestem telefonon másnap, harmadnap, de akkor már fel se vette. Gondoltam, rendben, akkor keresek másik szakembert.

Ő ki is jött a helyszínre, fel is mérte a teendőket, viszont azóta nem láttam. Nem jött vissza, és nem is tudom elérni. Csak azt nem értem, hogy ha ennyire nem volt kedve egyiknek se elvégezni a feladatot, akkor miért nem mondta meg egyikük se tisztán és világosan, hogy a munkát nem vállalják.

A redőnyömet is meg kellett javíttatnom – annyival volt nagyobb a szerencsém, hogy a szakember, akit hívtam, jött és el is végezte a munkát. Amiben sajnos nem volt köszönet, két hét elteltével ugyanis a redőny újra szétesett.

Miután számlát az elvégzett munkáról nem kaptam, hiába is reklamáltam, azt mondta, ezt a javítást nem ő csinálta. Én pedig nem tudom semmivel bizonyítani az ellenkezőjét.

Mindezt tetézi, hogy a munkákért, ha elvégzik, ha nem, irreális árat kérnek. Mert aki csak a felmérést végezte el, az árajánlata szerint az is nagyon drágán dolgozott volna, és aki a redőnyt szerelte, annak a mesternek is rengeteg pénzt fizettem. Persze, biztos vannak megbízható, becsületes, jó szakemberek is, de úgy látom, hogy ezekből lehet manapság a kevesebb sajnos.

Név és cím a szerkesztőségben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!